semua Kategori
EN

Rumah> BERITA > Berita syarikat

Kuasa pintar: Penyelesaian tenaga solar bersepadu daripada Rika Solar

Masa: 2022-04-29 Hits: 39

Kuasa pintar: Penyelesaian tenaga suria bersepadu daripada Rika Solar

 

Rika Solar adalah pengilang profesional bateri litium dan pembekal penyelesaian untuk sistem tenaga suria di China, didedikasikan untuk membuktikanding selamat, boleh dipercayai dan produk kos efektif dalam sistem tenaga suria kepada pelanggan di seluruh dunia. Perniagaan melibatkan dalam elektrik rumah, storan tenaga solar kenderaan dan sistem PV solar lain.       

 

Rika Solar's produk terutamanya termasuk: lithiumbatteriaitu, spenyongsang olars, sia adalahpanels dan lengkap sia adalahkit kuasa. Selepas bertahun-tahun pembangunan, Rika mempunyai teknologi yang agak matang dalam bateri litium untuk penyimpanan tenaga suria dan menjadi bersepadu secara menegak dalam sistem tenaga suria. Menjelang akhir tahun 2021, lebih daripada produk 1.5GWj telah disampaikan kepada lebih 100,000 pengguna, terutamanya di Eropah, Amerika Syarikat dan Asia Tenggara. Dengan produk berprestasi tinggi dan perkhidmatan profesional, Rika Solar dipuji secara meluas dalam kalangan pengguna.

 

Rika Solar sedang berusaha untuk menjadi syarikat IoT terkemuka yang memahami pengguna yang terbaik dan berharap semakin ramai orang memilih Rika Solar untuk dunia yang lebih bersih.

 

Untuk menyelesaikan masalah penggunaan tenaga, Rika Solar is seorang yang bijak Pilihan.

Buka
ONLINE